Kunstgras benodigdheden

Naast kunstgras levert Tommygrass ook alle bijbehorende benodigdheden voor de installatie en aanleg. Hieronder alle kunstgras benodigdheden op een rijtje.


Bevestigingshaak

Bevestig het kunstgras onzichtbaar met behulp van deze grondpin. Door het aanbrengen van de bevestigingshaken aan de randen fixeer je het kunstgras met de ondergrond. Deze U-vormige haken zijn 20cm lang. Om het aantal haken te bereken neem je de omtrek van de oppervlakte en vermenigvuldig je deze met 2.

Valdemping

Onze valdempende matten voldoen aan de hoge eisen. De matten zorgen voor een goede drainage en zijn egaliserend. Door de handige puzzelvorm van de mat is hij eenvoudig te plaatsen en zorgt hij voor een stabiele ondergrond. De matten zijn gemaakt van foamvlokken. Deze foamvlokken zijn stevig in elkaar geperst waardoor de ondergrond stevig aanvoelt. Anders dan bij goedkope alternatieve heb je niet het gevoel dat je over een springkussen loopt. Een zeer stabiele ondergrond met een hoogwaardige demping.

Afmeting: 90cm x 225cm x 1,8cm (2,1m2)
Valhoogte: 130cm

Zelfklevende lijmband

Wanneer je meerdere delen kunstgras aan elkaar moet lijmen gebruikt je deze zelfklevende kunstgras lijmband. Wordt geleverd op rollen van 5m, 10m of 20m lengte. De lijmband is 12,5cm breed.

Vulzand

Vulzand wordt over het kunstgras gestrooid en in geborsteld. Het zorgt voor extra stabiliteit van de mat en dat het garen goed overeind blijft. Het vuur gedroogde kwartszand heeft een speciale kleine ronde korrel, deze zorgt ervoor dat het gras niet beschadigd.

Leverbaar in zakken van 25kg.

Geotextiel stabilisatiedoek

Het doek plaatst je tussen de geëgaliseerde onderbouw en het kunstgras. Zorgt voor een goede drukverdeling bij betreding van de ondergrond, hiermee voorkom je putten en kuilen onder het kunstgras.

Leverbaar op rollen en coupons van 4m breed.