Kunstgras voor je tuin

Tuin, balkon en dakterras. Overal toepasbaar en niemand die het verschil zien.


Saar met hoedje op kunstgras

Kunstgras voor je Tuin, balkon en dakterras. Overal toepasbaar en niemand die het verschil zien.

Kunstgras in de tuin heeft nog een lange weg te gaan als het gaat om het opbouwen van een goede reputatie. Dat is jammer, want tegenwoordig is kunstgras een heel goed alternatief voor gewoon gras. Sterker nog; in de tuin is het vaak nog een veel betere optie, zeker als je vooral wilt genieten van je tuin en je niet teveel bezig wilt houden met onderhoud.

Kunstgras in de tuin is gemakkelijk, het vraagt vrijwel geen onderhoud en dankzij specialisten als Tommygrass is het ook nog eens heel betaalbaar. Het kunstgras van Tommygrass is al jarenlang favoriet bij particulieren en professionals. Het wordt veel toegepast in de tuin, op het terras, maar ook op het balkon. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kunstgras tuin aanleggen

Kunstgras in de tuin aanleggen, kun je dat zelf of moet je daar per se een specialist voor inschakelen? Als je een beetje handig bent, dan kun je het gras van Tommygrass gewoon zelf aanleggen. Hierbij is het belangrijk dat je werkt met een goede, geëgaliseerde basis en de juiste materialen. Ook daarvoor ben je bij Tommygrass aan het juiste adres.

Wij verkopen alle benodigdheden die je je kunt bedenken. Zo begin je het proces met een goed stabilisatiedoek en gebruik je verder onder meer vulzand, zelfklevende lijmband, valdemping en bevestigingshaken. Voor deze accessoires en meer kun je gewoon terecht in onze winkel. De specificaties van al deze producten vind je op de website.

Kluswinkel of specialist?

Sommige kluswinkels bieden ook alle materialen die je nodig hebt om kunstgras in je tuin te leggen. Is dat ook een goede optie, of kun je beter gaan voor een specialist? Welk kunstgras je in de bouwmarkt precies kunt krijgen, verschilt natuurlijk per winkel. Het kunstgras dat je bij ons koopt is altijd van hoogwaardige kwaliteit. Dit komt onder meer door het maanvormig® garen.

Het maanvormig® garen, dat alleen verkrijgbaar is bij Tommygrass, is zeer veerkrachtig, heel erg zacht, zorgt voor minder reflectie, houdt tot 20% minder warmte vast, is uv-bestendig, heeft een herstellend vermogen en zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Kortom; het is kunstgras met de uitstraling van echt gras. Professionals geven hier de voorkeur aan!

Ruime keuze uit grassoorten

Het assortiment grassen is bij Tommygrass zeer uitgebreid. Een van de favoriete soorten die wij verkopen is het Tommygrass Noa. Deze vorm van kunstgras ademt kwaliteit. Het is een extra volle en extra zachte grassoort, die zowel in de tuin als rondom speeltoestellen kan worden geplaatst. Ons unieke maanvormig® garen is verwerkt in dit type.

Het resultaat hiervan is een prachtige, volle mat die een ontzettend natuurgetrouwe uitstraling heeft. Noa krijgt niet voor niets vier sterren voor uitstraling. Dit type is ook nog eens heel zacht en compact; ook op die aspecten scoort het vier sterren. De kleur is smaragdgroen en de sprietlengte is 33 mm. In totaal zijn er vier kleuren in verwerkt.

Kies Tommygrass voor een prachtige tuin

Een andere prachtige variant, die met name gebruikt kan worden op plekken waar natuurechtheid belangrijk is, is Tommygrass Noor. Dit gras scoort maar liefst vijf sterren op uitstraling en zachtheid. Het is wel iets minder compact, maar dat doet geen afbreuk aan de uitstraling of kwaliteit. De sprietlengte van Noor is 50 mm.

De conclusie lijkt duidelijk: wie gaat voor een kunstvorm van gras, kan het beste shoppen bij Tommygrass. Wij leveren onder meer aan hoveniers en stratenmakers en bieden naast een aantrekkelijke prijsstelling ook nog eens een uitstekende service. Wil je meer met Tommygrass doen? Informeer dan naar de mogelijkheid om dealer te worden.