Kunstgras groothandel Anthisnes (4160)

Op zoek naar de kunstgras groothandel in Anthisnes en omgeving (gemeente Anthisnes) ? Ben je hovenier, tuinaannemer of stratenmaker? Hier ben je op het juiste adres. Tommygrass de kunstgras leverancier van België.

.


Kunstgras groothandel Anthisnes

Dé kunstgras groothandel van gemeente Anthisnes (België)

Tommygrass kunstgras is ècht voor iedere tuin, balkon, terras en vakantiehuis. Je hebt altijd een mooi groen gazon. Het kunstgras is namelijk kleurvast en UV-bestendig. Ideaal voor alle plaatsen waar je wel groen, maar geen onderhoud in gedachten hebt!

Extra fijn in de zomer. Geen zand en grassprietjes meer in het zwembadwater. Modderpoelen rondom het bad en dor gras op de plek waar het zwembad stond zijn verleden tijd. Het water blijft langer fris en ook op schaduwrijke plekken blijft je gazon groen.

Kinderen en dieren spelen graag op het kunstgras. Het is zacht, geeft niet af en is snel droog na een regenbui. Een extra zachte landing is gegarandeerd met kunstgras als veilige ondergrond rondom het speeltoestel.

Tommygrass kunstgras levert direct aan hovenier, tuinaannemer, bestratingsbedrijf tegen zeer gunstige voorwaarden. Koop nu direct bij de fabrikant – kunstgrassen van A-kwaliteit.

Aanleg en onderhoud

Een stabiele ondergrond, kunstgras en een paar handige handen. Het gras is in een aantal stappen eenvoudig aan te leggen. Borstel het regelmatig op en je hebt jarenlang plezier van je onderhoudsarme tuin.

Kunstgras leggen in 8 stappen

Zelf kunstgras leggen is eenvoudig. Aan de hand van onderstaande 8 stappen kun je, wanneer je een beetje handig bent, het kunstgras zelf installeren.

Word verdeler

Ben je hovenier, tuinaannemer of bestratingsbedrijf en wil je als Tommygrass opnemen in je assortiment? Vraag dan nu het informatiepakket aan.

Informatiepakket aanvragen
Online kopen

Wil je als particulier stalen aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van kunstgras.

Bezoek webshop

Kunstgras voor tuinaannemer, hovenier en klusbedrijf in Anthisnes

Bij Tommygrass koop je het mooiste kunstgras voor je tuin, balkon en dakterras.


Groot assortiment kunstgras

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment kunstgras. Voor elke toepassing en elk budget hebben wij het juiste kunstgras. Aan tuinaannemers, hoveniers en klusbedrijven leveren tegen gunstige voorwaarden.

Showroom en voorbeeldtuinen

Bezoek onze showroom of onze voorbeeldtuinen en krijg een goed beeld van het kunstgras. De showroom vind je aan de Provincialeweg 2 in Beers (Nederland).

Direct leverbaar

Levering van hele rollen of op maat gesneden coupons. Alles direct uit voorraad leverbaar. We leveren in Anthisnes (Anthisnes), maar je kunt het natuurlijk ook ophalen in ons magazijn.

Goed bereikbaar

Maandag t/m zaterdag van 8:00u tot 20:00u zijn telefonisch bereikbaar via 0485-330477. De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00u tot 18:00u. En je parkeert gratis voor de deur.