Kunstgras kopen Harich

Ben je op zoek naar kunstgras in de buurt van Harich, ben je hovenier, stratenmaker of particulier? Hier ben je op het juiste adres. Tommygrass de kunstgras leverancier.


Saar met hoedje op kunstgras

Ècht voor elke tuin

Tommygrass kunstgras is ècht voor iedere tuin, balkon, terras en vakantiehuis. Je hebt altijd een mooi groen gazon. Het kunstgras is namelijk kleurvast en UV-bestendig. Ideaal voor alle plaatsen waar je wel groen, maar geen onderhoud in gedachten hebt!

Extra fijn in de zomer. Geen zand en grassprietjes meer in het zwembadwater. Modderpoelen rondom het bad en dor gras op de plek waar het zwembad stond zijn verleden tijd. Het water blijft langer fris en ook op schaduwrijke plekken blijft je gazon groen.

Kinderen en dieren spelen graag op het kunstgras. Het is zacht, geeft niet af en is snel droog na een regenbui. Een extra zachte landing is gegarandeerd met kunstgras als veilige ondergrond rondom het speeltoestel.

Aanleg en onderhoud

Een stabiele ondergrond, kunstgras en een paar handige handen. Het gras is in een aantal stappen eenvoudig aan te leggen. Borstel het regelmatig op en je hebt jarenlang plezier van je onderhoudsarme tuin.

Word dealer

Ben je hovenier, stratenmaker of wil je als bedrijf Tommygrass opnemen in je assortiment? Vraag dan nu het Informatiepakket aan.

Informatiepakket aanvragen
Online kopen

Wil je als particulier stalen aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van kunstgras.

Bezoek webshop

Kunstgras leggen in 8 stappen

Zelf kunstgras leggen is eenvoudig. Aan de hand van onderstaande 8 stappen kun je, wanneer je een beetje handig bent, het kunstgras zelf installeren.

Mooiste kunstgras koop je ook in Harich

Bij Tommygrass koop je het mooiste kunstgras voor je tuin, balkon en dakterras.


Ruime keuze assortiment

Je kunt kiezen uit een ruim assortiment kunstgras. Voor elke toepassing en elk budget hebben wij het juiste kunstgras.

Showroom en voorbeeldtuinen

Bezoek onze showroom of onze voorbeeldtuinen en krijg een goed beeld van het kunstgras. De showroom vind je aan de Provincialeweg 2 in Beers (bij Nijmegen).

Direct leverbaar

Levering van hele rollen of op maat gesneden coupons. Alles direct uit voorraad leverbaar.

Goed bereikbaar

Maandag t/m zaterdag van 8:00u tot 20:00u zijn telefonisch bereikbaar via 0485-330477. De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00u tot 18:00u. En je parkeert gratis voor de deur.