Kunstgras leverancier

Kunstgras is in opkomst! Leveranciers promoten het al jaren, maar het lukte tot nu toe nog niet zo goed om ook de particuliere markt te veroveren. Dit was met name te danken aan het feit dat kunstgras nu eenmaal niet zo mooi oogde als echt gras. Maar dat was vroeger; tegenwoordig is er wél mooi gras. Tenminste, bij de juiste kunstgras leverancier.


Kunstgras onder opblaaszwembad

Tommygrass is zo’n kunstgras leverancier die wél mooi nepgras levert, voor alle bestemmingen. Of het nu gaat om kunstgras rondom speeltoestellen, in een particuliere tuin of zelfs op sportvelden. Tommygrass biedt altijd een mooie variant die niet alleen heel natuurlijk oogt, maar ook gewoon heel stevig is.

Kunstgras leverancier met groothandel

Tommygrass is al sinds jaar en dag dé kunstgras leverancier voor professionals die het liefst shoppen bij de groothandel. Als totaalleverancier kun je bij ons namelijk voor al je benodigdheden terecht. Of het nu gaat om het gras zelf, of om toebehoren als lijmband, geotextiel en valdemping; wij leveren alles en we leveren het ook nog eens direct uit voorraad.

Dit verkort de levertijd aanzienlijk, wat betekent dat je project nooit te maken krijgt met vertraging vanwege een late levering. Verkoop je zelf kunstgras en ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij je bieden? Je kunt je ook aanmelden om dealer te worden, zodat je deze hoogwaardige soort gras ook kunt aanbieden.

Top 3 kunstgrassoorten

tommygrass-kunstgras-tommy

1 Tommygrass Tommy

Klassieker De mooie frisgroene kleurstelling en de juiste spriet lengte zorgen ervoor dat hij zeer geliefd is. Voor kinderen heerlijk zacht om op te spelen en het is een plaatje om te zien. Gemaakt met het revolutionaire maanvormig®  garen. Dit garen is extra zacht, veerkrachtiger, hersteld beter, reflecteert minder en daarbij houdt het tot 20% minder warmte vast. De juiste keuze voor iedere tuin!

Meer informatie

tommygrass-kunstgras-jens

2 Tommygrass Jens

De mooie olijfgroene kleurstelling en de juiste spriet lengte zorgen ervoor dat hij zeer geliefd is. Daarbij is hij extra vol en heerlijk zacht. Voorzien van, de revolutie in kunstgras,  maanvormig® garen. Dit garen is extra zacht, veerkrachtiger, hersteld beter, reflecteert minder en daarbij houdt het tot 20% minder warmte vast.

Meer informatie

tommygrass-kunstgras-noa

3 Tommygrass Noa

Kwaliteit. Smaragdgroen, extra vol en extra zacht.  Voor in de tuin of rondom een speeltoestel, ideaal voor elke toepassing.  Door het gebruik van van uniek maanvormig® garen is dit echt een juweeltje. Dit garen is extra zacht, veerkrachtiger, hersteld beter, reflecteert minder en daarbij houdt het tot 20% minder warmte vast. Een mooie volle mat met een unieke zeer natuurgetrouwe uitstraling.

Meer informatie

Kunstgras leggen in 8 stappen

Zelf kunstgras leggen is eenvoudig. Aan de hand van onderstaande 8 stappen kun je, wanneer je een beetje handig bent, het kunstgras zelf installeren.

1 Ondergrond

Kunstgras leggen ondergrond

De ondergrond is het belangrijkst. Deze is stabiel en voert water goed af. Verwijder de oude grasmat. Breng een laag van 4 tot 8cm brekerzand aan. Tril deze goed aan.

2 Egaliseren

Kunstgras leggen egaliseren

Egaliseer de ondergrond met een balk en waterpas. Zorg ervoor dat de bovenkant van het zandbed ongeveer 1 à 2cm onder het maaioppervlak ligt.

3 Stabilisatiedoek

Kunstgras leggen stabilisatiedoek

Rol het stabilisatiedoek uit over het zandbed. Snij het op maat. Zorg ervoor dat het goed aansluit aan de randen. Overlap het doek 5 tot 10cm als je meer stukken nodig hebt.

4 Uitrollen

Kunstgras leggen uitrollen

Rol het kunstgras uit. Houd rekening met de legrichting. Het kunstgras ligt het mooist wanneer je tegen de sprietrichting in kijkt. Houd 2 à 3cm over aan het eind. Zo heb je meer “speelruimte” om te corrigeren. De randen snij je later weg.

5 Snijden

Kunstgras leggen snijden

Snij het kunstgras op maat met een scherp mes. Snij eerst de overtollige zwarte rand eraf. Leg je twee delen aan elkaar? Leg dan het gras niet strak tegen elkaar aan. Snij het kunstgras zo dat de afstand tussen de stikbanen gelijk blijft.

6 Lijmen

Kunstgras leggen lijmen

Klap het kunstgras ongeveer 30cm terug. Rol de zelfklevende band met –de lijmkant boven- uit in het midden van de twee delen. Verwijder de laag van de tape en klap het kunstgras terug. Open nu voorzichtig, deel voor deel, het kunstgras en druk het stevig aan. Voorkom dat grassprietjes worden mee gelijmd.

7 Bevestigen

Kunstgras leggen bevestigen

Zet het kunstgras aan de randen vast met de bevestigingshaken. Plaats de haak zonder dat je de grassprietjes verdrukt. Zo breng je de haken onzichtbaar aan.

8 Opborstelen

Kunstgras leggen opborstelen

Borstel het kunstgras op met een harde bezem. Doe dit tegen de legrichting in. Wordt het kunstgras intensief gebruikt? Strooi het dan in met vulzand en borstel daarna het gras op.

Word dealer

Ben je hovenier, stratenmaker of wil je als bedrijf Tommygrass opnemen in je assortiment? Vraag dan nu het Informatiepakket aan.

Informatiepakket aanvragen
Online kopen

Wil je als particulier stalen aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van kunstgras.

Bezoek webshop

Kunstgras voor elke toepassing

Kunstgras is er in alle soorten en maten. Het is de kunst om een leverancier te vinden die niet alleen met je meedenkt, maar ook gewoon de allerbeste producten levert. Met Tommygrass zit je dan goed. Wij bieden bijvoorbeeld het multifunctionele Tommygras Mies. Dit is een mooi, donkergroen gras, perfect voor op een beurs of in een showroom. Of op je balkon!

Of wat dacht je van onze klassieker, het Tommygrass Tommy? Dit heeft een frisse groene kleurstelling en een fijne sprietlengte. Het is gemaakt van ons revolutionaire maanvormig® garen, dat zachter, veerkrachtiger en sterker is, minder reflecteert en maar liefst 20% minder warmte vasthoudt. Dit is een ideale keuze die in elke tuin past!

Tommygrass: voor hovenier en stratenmaker

Ben je niet op zoek naar mooi gras voor je eigen tuin, maar ben je werkzaam als hovenier of stratenmaker en zoek je een hoogwaardig gras voor je nieuwe project? Ook dan ben je bij ons als kunstgras leverancier vanzelfsprekend aan het juiste adres. Wij leveren alles voor het aanleggen van mooi gras; van het gras zelf, tot alle accessoires.

Weet je niet helemaal zeker welke soort gras de beste optie is voor een tuin waaraan je werkt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je precies vertellen welke voordelen elk soort gras hebt, waardoor het makkelijker is om te kiezen. En voor welke soort je ook gaat; je kunt er altijd op rekenen dat je de best mogelijke kwaliteit krijgt!

Vraag nu het informatiepakket aan

Enthousiast? Vul onderstaande gegevens in en we sturen je het stalenpakket en prijslijst toe.

Informatie pakket aanvragen
Bezig met versturen